DR.STEINBERGER BIO GRÁNÁTALMALÉ, 330 ML

A gránátalma természetes forrásból származó antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert.

Az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően bebizonyosodott, hogy a gránátalma gyümölcs leve, még inkább kivonata lassíthatja azateroszklerózis előrehaladását, csökkentheti a következményként kialakuló érkárosodásokat, és további kardiovaszkuláris kockázatokat. Hatását jelentős polifenol, C-vitamin és pektin tartalmának köszönheti. Kiemelt jelentőségűek közülük a fenoloidok csoportjába tartozó antociánok és rokon szerkezetű procianidinek.

Ezek a vegyületek megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, segíthetik fenntartani az ér legbelső sejtrétegének egészséges működését, csökkenthetik a szabadgyökök okozta krónikus betegségek kialakulásának valószínűségét. Antioxidáns hatásukmodellkísérletekben meghaladta más jól ismert növényi készítmények (vörösbor, zöld tea) aktivitását. Kéthetes gránátalma készítmény fogyasztása jelentősen gátolta a lipidperoxidációt, javította a plazma antioxidáns kapacitását és különösen előnyösen befolyásolta a védő koleszterin (HDL) szintet és a vérlemezke aggregációra való hajlamot, segíthetette fenntartani az egészséges állapotra jellemző vérnyomás értékeket.

A gránátalma hatóanyagok ugyancsak antioxidáns tulajdonságuk révén védenek az oxidatív stressz sejtkárosító hatásától támogatva az immunrendszer munkáját és segíthetik a normál sejtosztódást.

Ajánljuk: Akut hasmenés esetén. Száj- és toroköblögetésre. Gyulladásos és fertőző betegségek leküzdésekor.

Összehasonlítás
Kategóriák: ,