YOUR CART
- No products in the cart.
Subtotal:
0 Ft
Az puffasztott amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás.
Kalcium tartalma nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalcium forrást jelentő élelmiszerré teszi az amarántot.
Az amaránt magnézium tartalma nagyságrenddel nagyobb a gabonaféléknél, amely jótékony hatással van az elme frissességének megőrzésére és a szívizom működésére. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
Felhasználása: reggelire, müzlihez, joghurthoz, tejbe, kefirbe, süteményekbe, kenyérbe, salátára
Diéták:
Glikémiás index: 35
Gluténmentes, könnyen hasznosuló fehérjeforrás.
Tápanyagtartalom 100g-ban átlagosan: